Fokusera på målet

Hur gör man för att gå ner 40 kilo i vikt? Jo man sätter upp mål och kämpar för att nå målet, skit i allt som kan sabba och fokusera på hur det kommer bli när du nått målet. Jag tänkte på hur det skulle kännas att gå i tighta kläder utan bilringar, när man gjorde det kändes det som att man ägde världen och allt slit för att komma dit var lätt värt det. 
Men passa er som fan för att trilla dit! Efter att ha känt mig läcker i en månad började jag unna mig små saker igen och allt oftare, efter 7 månader hade 7 kilo smugit sig på. Men nu ska de bort igen! Och jag vet hur jag lyckades förra gången, nu ska jag göra samma sak igen!! 
En rolig grej jag skaffat är polar loop aktivitetsarmand, som hjälper mig att nå mina dagliga mål. Rekommenderas starkt! 


Dagens mat då, frulle vart tonfiskröra och ägg, lunch rester och middag kycklingfilé och gräddsruvad broccoli. Kör Katrins matscheman från dags att bli smal nu för att få en bra start. 
Dagens motion vart ridning och en rejäl PW med finaste Evelina! Nu ska jag sova, imorgon väntar första dagen på nya jobbet. Pirrigt!!

Kram Lotta
2015-02-25 @ 13:48:48
URL: http://www.lottamat.se

Hej, är du fortfarande nöjd med aktivitetsarmbandet? Vilken modell av polar loop är det? Vill också köpa ett, men kan inte bestämma mig för vilket märke jag ska välja.

Svar: Är jätte nöjd!!! Polar loop flow tror jag den heter. Tycker den uppfyller alla mina krav.
Linn
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen