Det börjar bli dags att bli smal, igen

Hallå!
Att mina semesterkilon fortfarande är kvar är ingen hemlis. Har varken haft tid eller ork att ta tag i det! Vi håller på och flyttar, har bott i en halv kaotisk lägenhet några veckor nu. Köket är städat och kliniskt rent, vilket innebär att det inte blir någon matlagning innan flytten. Vi har typ sallad, pytt i panna och annat som vi bara kan värma i micron står i kylen. Men på onsdag så bär det av till vår nya adress, Hedvägen 13. Ska bli så skönt att flytta till hus! Så fort vi börjar komma i ordning ska jag lägga massor med energi och vilja på att gå ner i vikt. Första helgen i november åker vi till ullared, då vill jag köpa lite snygga kläder! Mitt mål är att vara tillbaka på 62 kilo tills dess, får se om jag fixar det. Hoppas!

Nu ska jag sova middag, dags att vända dygnet till nattskift igen!

Kram

Jag kapitulerar

Tre veckor utan LCHF. Min mage är som en ballong, ansiktet som en svamp, jag har ont i huvudet varje dag och är sugen/hungrig jämt. Jag känner mig nöjd, nu har jag fuskar en period och vill tillbaka till LCHF igen. Men, jag tänker äta lite mat kolhydrater än innan. Alltså ska jag pröva liberal LCHF, jag gör det för att jag mådde så mycket bättre på LCHF än vad jag gör på vanligt mat. Måste erkänna att de är galet lätt att äta vanlig mat, förstår alla som trillar tillbaka men jag känner samtidigt att de bara är en tidsfråga innan jag börjar dumäta och kommer gå upp i vikt igen. Jävligt onödigt när jag har kämpat som ett troll för att gå ner! Så nu tänker jag börja gå tillbaka till LCHF igen. Sitter ofta och känner mig sugen på just LCHF kost, det blev en livsstil och jag är fast! Vad äter ni idag? Jag wokade ihop lite kyckling och grönsaker till lunch, mums :)

Att hålla koll och lyssna på sin kropp

Hallå!

Nu har jag ätit "vanlig" kost några veckor. Jag väger mig regelbundet och vågen visar samma siffror, skönt! Det jag äter är vanlig husmanskost, dock ser jag till att äta mer grönsaker än potatis. För det mesta räknar jag vad jag äter, ligger på cirka 1500-2000 kalorier om dagen. När jag jobbar eftermiddag eller är ledig så hoppar jag över frukosten, annats äter jag oftast 200g fil och 30g müsli till frukost.
Måste säga att det är väldigt skönt att gå tillbaka till vanlig mat, det är enklare att få tag på mat och lättare när man blir bortbjuden. Det jag saknar med LCHF var att jag mådde bättre i magen och stod mig längre på varje mål.
Skulle kunna tänka mig att gå ner några kilo till, men just nu är det så mycket annat runt omkring så jag fokuserar på att behålla min vikt jag har nu.
Jag har en Samsung, på den finns det något som heter promenadkompis som räknar ut hur många steg jag gått på en dag, hur långt och hur många kalorier jag bränt. Såna här dagar när jag jobbar blir det ungefär 1,2 mil och 1500 steg på en dag, så man ligger i fast man inte utför aktiviteten motion.

Jag ska försöka bli lite bättre på att skriva här och uppdatera hur jag gör och lever för att behålla min vikt. Hoppas ni vill fortsätta läsa! :)

kram

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen