Dags för jobbhelg!

Även idag har fastan och det mejerifria funkat bra. Bröt fastan efter 17 timmar med revbensspjäll och blomkål, middagen vart en kycklingfilé med aioli. Hinner inte med att laga mat just nu fram till examen så äter de som går fort. 
I helgen är det dags för jobb, 03.30 ringer klockan. Tänker inte fasta eller köra mejerifritt i helgen, kör vanlig LCHF och fokuserar på att må bra helt enkelt! 
Stekte bacon och kyckling som jag blandade med shiratakinudlar, broccoli, creme fraish och ost. De blir mina matlådor i helgen :) 
Längtar så tills nästa helg när jag är ledig från både jobb och skola, då blir det riktig lagad mat och motion. Finemang! :) 

Periodisk fasta och mejerifri LCHF

Kör samma koncept som resten av veckan nu med. Har faktiskt inte vägt mig något så ska bli spännande att se om det händer något. 
Varför kör jag periodisk fasta och mejerifri LCHF? Jo, just nu är jag så otroligt stressad över plugg och jobb så jag hinner nästan inte med att motionera. Och att inte hinna med att gå ner i vikt gör mig ännu mer stressad så nu prövar jag detta i en vecka så får vi se. Upplever nu att jag blir dålig i magen av att fasta, kroppen får liksom en chock då den väl får i sig mat. 

Dagens mat: 
Lunch- en korv på OK 
Middag- kycklingklubba och lallersteds currydressing 

Snart är skolan slut äntligen... Då lovar jag att bli bättre på att tipsa om mat och motion! Men jag hoppas på ett rejält viktras nu så jag i alla fall har något att komma med :)


Snart är det över!

Stress, stress och stress! 9 dagar kvar till examen, på fredag börjar jag jobba. Idag gjorde jag sista duggan i CAD och den vart godkänd! Examensarbetet ska vara inlämnat imorgon och nästa vecka ska jag redovisa det för cheferna på seco. 
Eftersom jag har det så galet stressigt just nu så är det ett utmärkt tillfälle att testa periodisk fasta och mejerifri LCHF. Tänker inte ha några speciella tider för fastan, skippar bara frukosten. 

Dagens mat 
Lunch- sås och sallad (vart bjuden på jobbet, var bara pasta till såsen så sås och sallad fick de bli) 
Middag- stekt fläsk 

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen