Kolhydrater är ett gift!

Idag åt jag kolhydrater till middag, vi var på Kinarestaurang och jag åt friterat och ris. HERREGUD vad dåligt jag mår, magen är som en ballong och jag bara rapar och fiser. De är verkligen att förstöra kroppen att äta sånt här skit! 
Så nu har jag haft min lilla unnardag, om jag är taggad att köra stenhårt hela februari? Självklart! 
Imorgon kör vi igen, kommer med en rapport med mått, vikt och februaris upplägg. Just nu känns det som jag väger 100 kilo och är 2 meter runt magen haha! 
Unnardag borde egentligen heta straffardag, vem vill må så här? 


Matschema 30/1

Sista hårda dagen i januari! Brukar ta de lugnt sista dagen varje månad, inte äta helt strikt tex. Sen kör jag ännu hårdare månaden som kommer! Detta innebär 12 slappa dagar på ett år, det kan man ta! Jag är ju ingen övermänniska så 365 strikta dagar om året skulle jag aldrig klara! 
Problemet om man är sugen och vet att man aldrig ska få äta det som man har dillan på är att man inte kan släppa fokus från just detta! Så i min viktresa så käkar man det som man har dillan på en gång i månaden. De händer egentligen inte så mycket av det, det enda är att man faller ur ketos i cirka ett dygn! 
Men som sagt, idag var de en kämpardag! 
45 min PW 
30 min styrka
Skönt!

Matschema: 
Frukost- två skivor ost 
Lunch- torsk och äggsås 
Middag- oxfilé och zucchinigratäng 

Matschema 29/1

Har vart med mamma till Västerås idag så min enda motion har vart att springa runt på Ikea! 

Matschema: 
Lunch: broccolisoppa 
Middag: kycklingfilé på Ikea 

de fina med Ikea är att man kan välja att ta bort stripsen och byta ut den mot extra grönsaker, det serveras med beasås. Perfekt för LCHFare! :) linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen