att återgå till Svensson

Ett år och en månad med LCHF och hårt jävla slit, tappat 40 kilo och är nöjd med mig själv. Denna vecka har jag antagit en ny utmaning, nästan svårare än att gå ner 40 kilo. Jag och min sambo har återgått till "vanlig" mat, och nu är utmaningen att hålla vikten, sockersuget, och matbegäret under kontroll. Lättare sagt än gjort, lyckas jag så är de fantastiskt. Lyckas jag inte så vet jag ju vad jag ska göra för att återställas igen! Kommer självklart att uppdatera bloggen för tips och tricks och lägesrapporter :)
känner själv att jag inte klarar av att hålla strikt LCHF med allt jag tycker är gott. Frukt till exempel, frukt i kombination med så fet mat kommer garanterat att ge mig en oönskad viktökning. Så eftersom jag är i mål med vikten så ger jag det ett försök att äta "vanlig" mat igen!
dagens mat:
Frulle- fil och müsli
lunch- kåldolmar, en potatis och sås
middag- lövbiff, kantarellsås och en stekt potatis
Elin Gunnarsson
2014-09-16 @ 15:59:25

Hej Linn!

Jag är frilansjournalist och hälsoreporter och jag skulle gärna vilja komma i kontakt med dig så snart som möjligt.
Skicka ett mejl till mig på info@elingunnarsson.se så berättar jag mer om vad det gäller.
Tack på förhand!

Mvh Elin Gunnarsson
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen