kroppen får slut på kolhydrater

När kroppen ska gå in i ketos igen efter ett fusk så tar kolhydraterna, det dåvarande bränslet, slut. Vissa gånger går det hur bra som helst för mig att ställa om, andra gånger mår jag pyton. Så pyton att jag funderar på att ge upp ibland. Trött, orkeslös, huvudvärk, omotiverad osv. Det är min kropp som bearbetar sin förlust av giftet- socker. Inte enbart socker som i läsk utan även frukt, pasta, bröd m.m. 
Många som läser min blogg och börjar med LCHF kommer att uppleva detta. Men vet ni vad, hur sockermaniska ni än varit innan så kommer det gå över efter max två veckor. Ge det lite tid och ta en Ipren! Tar man avsteg från LCHF som jag gjorde i lördags så kan man få sig en känga då med, min kom idag. Så nu har jag ätit några nötter och tackar för mig, godnatt! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen