Fiskgryta, Linnslchf

4 portioner 
8,8 g kolhydrater per portion 

Du behöver 
1 burk ajvar relish (mild)
1,5 dl creme fraish
1 dl grädde 
1 tärning fiskbuljong
500 g alaska pollock eller torsk 
Salt, vitpeppar 

Gör så här 
1. Koka ihop ajvar, creme fraish, grädde och fiskbuljong 

2. Tärna fisken, salta och peppra den 

3. Lägg i fisken i såsen och låt den sjuda 7- 10 minuter 

Servera med ex. broccoli 




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen