tips på grilltillbehör!
Publicerat 2014-06-22 13:27:32 i
Allmänt
sommartider=grilltider, i vanliga fall käkar man ju potatissallad, klyftpotatis, potatisgratäng eller liknande till grillen. Men vad äter då en LCHFare? Här ska ni få lite tips! Ugnsrostad sötpotatisFör den som tänjer lite på gränserna så är detta ett bra tips.2 portioner1 sötpotatis olivolja flingsalt 1. skiva potatisen i 1 cm tjocka skivor 2. lägg i en ugnsform och pensla med olivolja, salta med flingsalt 3. in i ugnen på 200 grader i cirka 20 minuter. Använd potatissticka för att känna när den är klar! FYLLDA PAPRIKAHALVOR2 röda paprikor1 paket halloumiostfärska örter 1. dela paprikan på mitten, ta bort själken och kärna ur den. 2. lägg den på grillen med botten nedåt en stund. Vänd sedan så du får botten uppåt, lägg i hallulomiost efter smak och lite färska örter typ timjan. 3. grilla tills osten har smält BACON LINDAD SPARRIS 1 knippe sparris 1 pkt bacon 1. skär bort det grövsta från sparrisen 2. Linda in sparrisarna två och två i 1-2 skivor bacon 3. grilla dem tills baconet blivit knaprigtGRILLADE GRÖNSAKER grillolja: olja sockerfri soja vitlök kryddor grönsaker: zucchini färska champinjoner paprika 1. blanda ihop en grillolja efter smak och tycke 2. skiva zucchinin och paprikan 3. lägg alla grönsaker på grillen och pensla dem medan du grillar med oljan Grillningen går att variera i en oändlighet! Ät gärna beasås till för att få in fettet i kosten. Mums!