LCHF thaigryta

4 portioner

Du behöver:
0,5 gul lök
1 klyfta vitlök
1 zucchini
4 kycklingfiléer
1 röd chili
10 cm riven ingefära
1 burk kokosmjölk
1 dl grädde
koriander, röd curry, salt

gör så här:
1. hacka löken, tärna zucchinin och strimla kycklingen, stek i smör och krydda

2. riv ingefäran och hacka chilin, blanda i pannan

3. häll över grädde och kokosmjölk

4. puttra ihop i 10 minuter

5. strö över redix, alternativt guarnkärnmjöl tills såsen har den konsistens du vill

servera med blomkålsris eller sötpotatis




Jane.
2014-06-28 @ 08:33:04

Hej! Jag har hittat till din blogg för en vecka sedan ungefär och jag tänkte passa på att lämna lite beröm. Det är kul att läsa och hänga med. Speciellt plus för alla fina recept du lägger ut! Jag är ny på lchf och jag tycker det är så svårt med maten. Har alltid älskat matlagning men då var det alltid potatis, ris, pasta och mjölredda såser. Jag hade fastnat på kött och smör vareviga dag. Vart nästan grön i ansiktet vid varje måltid, motivationen var sådär.. Körde lax med kall sås igår. Smarrigt!




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen