LCHF thaigryta
Publicerat 2014-06-26 16:41:01 i
Allmänt
4 portioner Du behöver: 0,5 gul lök 1 klyfta vitlök 1 zucchini 4 kycklingfiléer1 röd chili 10 cm riven ingefära 1 burk kokosmjölk1 dl grädde koriander, röd curry, salt gör så här: 1. hacka löken, tärna zucchinin och strimla kycklingen, stek i smör och krydda 2. riv ingefäran och hacka chilin, blanda i pannan 3. häll över grädde och kokosmjölk 4. puttra ihop i 10 minuter 5. strö över redix, alternativt guarnkärnmjöl tills såsen har den konsistens du vill servera med blomkålsris eller sötpotatis
Hej! Jag har hittat till din blogg för en vecka sedan ungefär och jag tänkte passa på att lämna lite beröm. Det är kul att läsa och hänga med. Speciellt plus för alla fina recept du lägger ut! Jag är ny på lchf och jag tycker det är så svårt med maten. Har alltid älskat matlagning men då var det alltid potatis, ris, pasta och mjölredda såser. Jag hade fastnat på kött och smör vareviga dag. Vart nästan grön i ansiktet vid varje måltid, motivationen var sådär.. Körde lax med kall sås igår. Smarrigt!