födelsedag utan att unna sig

Idag fyller jag år och då blir man automatiskt sugen på nått gott, i alla fall jag. Men det fick bli en slät kopp kaffe som fika med mamma och pappa hemma hos mig.
Började dagen med äggröra och bacon kl 4 imorse när sambon kom från jobbet och jag skulle åka till mitt jobb. Så kan man också fira haha! Dagens lunch på jobbet var ceasarsallad, väldigt gott. Efter jobbet var vi på husvisning, spännande!
Sen åkte jag ut och tog en lång promenad med mamma upp på ett berg i skogen, över två timmar var vi ute. Så skönt! Middag vart en supergod Kasslergryta av de jag hade i kylen. Recept kommer! :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen