äntligen!

Efter två år och ett förbannat hårt slit är jag i mål med skolan. Den senaste veckan har vart vidrig, fått minimalt med sömn och pluggat/jobbat så gott som dygnets alla timmar. Som ni förstår så har de inte funnits nån tid över till att skriva här om mat och motion, har ätit de som fanns i kyl och frys och inte hunnit med att motionera mer än fram och tillbaka till bilen. Men nu är jag ledig fram tills på onsdag och ska bjussa på massa mat och motion!
igår var vi på bröllop uppe i Härjedalen så
idag har vi tillbringat dagen i bilen. Snart hemma och då ska mamma och pappa bjuda på mat, hoppas på grillat!

på jobbet får vi hämta ut gratis naturpass där man ska gå och följa en karta och plocka kontroller. Så i veckan ska jag och Mattias ta långturer med hundarna och plocka lite kontroller :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen