Ledighet

Första lediga dagen av tre, började med en pw till hästarna och kollade till dem sen hem igen. Bra precis en mil och en skön start på dagen! Sen städade jag här hemma, bäddade rent och tvättade. Älskar när de är fräscht i sängen!
Efter det åkte vi och besiktigade huset vi ska köpa. Herrejisses vad mycket det är att tänka på! Inget fel på huset, men dessvärre på elen så nu ska vi se hur det ska åtgärdas. Men jag känner verkligen att jag kommer trivas i den lilla stugan. Lugnt, tyst och skönt. Precis som jag älskar!

Dagens huvudmål vart stekt fläsk och löksås, grymt gott! Receptet hittar ni här http://linnslchf.blogg.se/2014/february/stekt-flask-och-loksas-ala-lchf.htmlNamn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen