Dags för jobbhelg!

Även idag har fastan och det mejerifria funkat bra. Bröt fastan efter 17 timmar med revbensspjäll och blomkål, middagen vart en kycklingfilé med aioli. Hinner inte med att laga mat just nu fram till examen så äter de som går fort. 
I helgen är det dags för jobb, 03.30 ringer klockan. Tänker inte fasta eller köra mejerifritt i helgen, kör vanlig LCHF och fokuserar på att må bra helt enkelt! 
Stekte bacon och kyckling som jag blandade med shiratakinudlar, broccoli, creme fraish och ost. De blir mina matlådor i helgen :) 
Längtar så tills nästa helg när jag är ledig från både jobb och skola, då blir det riktig lagad mat och motion. Finemang! :) 

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen