Konsten att skapa rutiner..

 
 
Nu är jag inne på vecka 2 med jobb. Förra veckan stannade vågen på 75,5 (-2,2 kilo sedan min nystart 28/7), då testade jag både att motionera på morgonen innan jobbet ett par dagar och efter jobbet ett par andra dagar. Problemet är ju att man är så himla trött och orkeslös just vid dessa två tillfällen, och på morgonen är man stressad över att man ska till jobbet och på eftermiddagen är man stressad över att hästarna ska motioneras och allt annat som ska hinnas med.
Jag är på språng ganska länge om dagarna, åker oftast före kl 7 och är så gott som alltid hemma efter kl 17. I dag prövade jag något nytt, tog en PW på lunchen i 45 minuter innan jag åt. Det ska jag försöka hålla i minst 4 dagar i veckan, och sen trappa upp och springa framåt hösten eftersom vi har dusch här. Gjorde de några gånger i vintras men vädret är ju aldrig lockande så det rann ut i sanden..
I dag år jag en räkmacka till frukost, 1/2 ekologiskt knäckebröd från cleaneating med smör, majonäs, ett ägg och 10 handskalade räkor på. Svingott och bara 2g kolhydrater! Lunch blev kassler och baconsås med broccoli http://linnslchf.blogg.se/2014/february/recept-pa-baconsas-lchf.html det recptet fast utan ägg och vitlök, och så la jag till kassler.
Skulle verkligen behöva lägga till mer styrketräning i livet, ska försöka hinna med det ikväll!
 
 
 
 

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen