Recept på stekt torskrygg och stuvad spenat LCHF

Snabb och enkel middag! 

2 personer 
Torskrygg cirka 200g/person 
Smör att steka i 
200g fryst spenat 
3,5 dl grädde 
Salt, peppar 

1. Värm upp spenaten i en kastrull

2. Häll över grädde, salta och peppra 

3. Koka ihop spenaten 

4. Stek torskryggen några minuter på varje sida i rikligt med smör, salta och peppra med lite citronpeppar! 

Färdigt! 






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen