Hallon och blåbärssylt LCHF

50 g frysta hallon 
50 g frysta blåbär 
0,5-1 msk sötning (jag använder Ica sötströ) 
1 gelantinblad 

1. Lägg gelantinbladet i blöt i kallt vatten 

2. Värm bären i en kastrull på medelhög värme, var med och rör och mosa bären samtidigt 

3. Tillsätt sötning när alla bär nästan är tinade

4. När alla bär är tinade och mosade så lägger du i gelantinbladet och rör om. Ställ kastrullen åt sidan

5. Färdigt! Häll upp i burk och förvara svalt eller använd direkt i tex bakning. 



Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen