Biff Rydberg ala lchf

4 portioner 

Näringsinnehåll per portion 
Kolhydrater 7,5g 
Fett 7,9g
Protein 21,9g 
Kalorier 198 

Du behöver 
400g oxfilé
1 kålrot (ca 400g) 
1 gul lök 
1 dl grädde 
1 msk riven pepparrot 
Smör att steka i
Rapsolja 
Salt, svartpeppar 

Gör så här 
1. Skala och tärna kålroten, lägg i en ugnssäker form och slå över olja och salta. Ställ in i ugen på 200g tills kålrötterna blivit mjuka. 

2. Tärna oxfilé och hacka lök, stek i smör, salta och peppra

3. vispa grädden hårt, tillsätt pepparrot 

Klart! Servera med en äggula om du gillar det. 






Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen