kålpudding ala LCHF

4 portioner 

Du behöver 
500 g nötfärs 
75 g smör 
1/4 vitkålshuvud 
1 gul lök 
2 dl grädde 
salt, vitpeppar, kött och grillkrydda 

Gör så här 
1. Skär kålen i lagom stora bitar, skiva löken 

2. Fräs löken och kålen i smöret tills det blivit mjukt 

3. Bryn färsen och krydda 

4. Blanda allt i en ugnsform och slå över grädde 

5. Ställ in i ugnen på 200 grader tills kålpuddingen kokat ihop! 

Servera med gräddsås och lingonsylt 😊





Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen