Höstrusk och långkok går hand i hand

Har prövat lite långkok under helgen, både pulled pork och pulled chicken. Mums! Recept kommer i separata inlägg. 
Idag är det måndag igen och arbetsvecka för de flesta men inte när man är skiftarbetare! Jag är ledig två dagar till. Idag har jag ett fullspäckat schema som vanligt, motion och kost är inbakat i det. Maten är rester, motionen är promenad med hundarna och crosstrainer. Plus ridning med det blir i alla fall inte jag smal av ;) 
Ska till banken snart och sen kommer Anticimex och besiktigar huset för folksam. Jag är nervös som alltid! 
I helgen är det dags för ullared, då ska jag köpa mig lite kläder. Ska köpa mig ett par tighta jeans och en tight topp och ha som mål att kunna bära det utan bilringar som sticker fram, ska vi säga februari? Är det ett lagomt mål? 
Måste börja träna magen också, vill att den ska bli lite fastare. Jag är fluffig nu, och med fluff så blir det garanterat något som hänger över byxkanten. Funderar på att kolla efter ett träningsprogram på Youtube, någon annan som har något tips på bra träningsprogram för magen? 

Ha en bra dag! 
Kram <3 Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen