Konsten att ha rutiner

Att ha rutiner är det bästa jag vet. Veta vilka tider jag ska äta och hur lång tid jag har på mig för att laga mat är viktigt för mig. Idag var en såndär kaotisk dag när jag inte visste nånting. Skulle följa med mamma till Västerås då hennes hund eventuellt skulle opereras, det skulle ta antingen 2,5 timme eller hela dagen. 
Började med att försöka få i mig en rejäl frukost, men varm frukost med massa fett före kl 7 på morgonen funkar bara inte. Fick i mig hälften. 
Sambon skulle jobba 14-02 idag och eftersom jag som lagar mat inte visste när jag skulle komma hem så skulle jag laga mat på morgonen. Lax och stuvad spenat, upptäckte att laxen var sur så fick steka korv. Där gick den planerade kosten åt skogen! 
Vi var hemma till lunch och jag var hungrig, kokade broccoli stekte bacon, kokade ihop grädde och ost och rörde ihop allt. Satan så gott men inte de heller enligt planen, känns lite som det gick åt skogen med mat. Åt mer än jag brukar men är ändå hungrig nu.
Träning då? Jodå, svettigt pass på crosstrainern och ett svettigt agility pass. Imorgon blir det ridning och löpning på morgonen! 

Dagens mat 
Frukost- 1 stekt ägg, 2 skivor ost och 4 skivor bacon 
Lunch- broccoli och baconsmet 
Middag- korv och stuvad spenat 
Köpte nån kryddors från lithells, spenaten var Findus färdigstuvade 

Dagligt intag 
Kolhydrater 14g
Protein 83g
Fett 140g
Kalorier 1657Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

linnslchf.blogg.se

Vågen stannade som mest på 98 kilo. Har i stort sett hela livet vart överviktig men gick upp väldigt mycket i slutet av tonåren. Började med LCHF hösten 2013 men hade ett uppehåll på några månader i slutet av 2014. Äter nu LCHF igen och har som mål att gå ner till 60 kilo. Jag mår bra av LCHF och har med hjälp av den kosten blivit av med magproblem och över 30 kilos övervikt. Läs gärna min blogg för recpet och inspiration!

RSS 2.0
Matbloggstoppen